December Actie | Ontvang 25% korting op je boeking!

December Actie - 25% korting Studio Xela Alkmaar

December is begonnen en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Bij Studio Xela zijn we dol op de feestdagen, we houden van de gezelligheid in de komende periode en alle leuke versieringen, lekkere snacks en het samenkomen met familie en vrienden. We houden ook van het geven van cadeau’s en verrassingen en hebben daarom een leuke December Actie! Boek in december jouw tijdslot voor een boeking in december of januari en ontvang 25% korting op je boeking!

 

25% korting bij Studio Xela

Met deze korting creëer je tegen een nog fijner prijsje de perfecte content voor jezelf en voor je merk/bedrijf. Ideaal! Stuur ons een e-mail om je boeking te maken en vul vervolgens in het boekingsformulier de code HAPPYHOLIDAYS-25 in om gebruik te maken van de korting. We wensen je alvast fijne feestdagen en hopen je snel te mogen ontvangen in de studio!

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze acties en nieuws? Volg ons op Instagram, Facebook en/of Linkedin en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Voorwaarden December Actie

  • De code geeft éénmalig 25% korting per persoon;
  • De code is uitsluitend geldig op boekingen die worden gemaakt in december 2022 en plaatsvinden in december 2022 of januari 2023;
  • De korting is alleen geldig op de studio huurprijs en kan niet worden gebruikt op bij te boeken extra’s;
  • Geldig op alle tijdsloten;
  • Op alle boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.