Fotostudio Alkmaar

Studio Xela is een unieke daglicht fotostudio in Alkmaar. Met een ruime oppervlakte van maar liefst 120 m2 is de fotostudio breed inzetbaar voor verschillende vormen van fotografie in een sfeervolle en inspirerende omgeving. De fotostudio is vrijwel direct gelegen aan de A9 en bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Alkmaar.

Daglicht Fotostudio in Alkmaar

Op zoek naar een daglicht fotostudio in Alkmaar? Studio Xela is de perfecte locatie voor fotografie, videografie, evenementen en zakelijke meetings. Dankzij de ramen rondom beschikt de studio over veel natuurlijk daglicht, ideaal voor foto’s en video’s. Via de grote glazen schuifpui komt extra veel licht binnen en stap je direct het dakterras van maar liefst 180 m2 op.

Fotostudio op maat voor jouw behoeften

Dankzij de ruimtelijke indeling is Studio Xela veelzijdig inzetbaar voor content creatie. Van een sfeervolle zithoek, strakke keuken voor foodfoto’s en grote tafel met 8 zitplekken tot een neutrale omgeving met achtergrondsysteem voor fotografie. Wat je ook wilt maken, bij Studio Xela kan het.

Fotografie in Studio Xela komt tot leven

Dankzij de sfeervolle en tijdloze inrichting, komen foto’s en video’s gemaakt in onze fotostudio in Alkmaar echt tot leven. Door de diverse ruimtes in de studio en de vrijheid om alles in de studio te gebruiken en te verplaatsen, is onze studio geschikt voor alle soorten fotografie en videografie. Van sfeervolle interieurfotografie, een personal branding fotoshoot, productfotografie in lifestyle setting en neutrale achtergrond, tot een instructievideo voor jouw bedrijf. Alles is mogelijk in Studio Xela.

Boek een tijdslot in onze Fotostudio in Alkmaar

Studio Xela is een flexibele, breed inzetbare fotostudio in Alkmaar geschikt voor alle vormen van fotografie en videografie. De studio is te huur van maandag t/m zaterdag in tijdsloten van twee, vier en acht uur. Bekijk onze tarieven en digitale rondleiding, en boek direct onze fotostudio in Alkmaar voor jouw productie.